Kursgård

Djuprämmens kursgård är belägen tre mil norr om Filipstad i Värmland i en avskild idyllisk miljö på en egen udde med vacker utsikt över sjön Djuprämmen med orörd skog åt alla håll.

Kursgården består utav stora röda sekelskiftes byggnader. Det största huset Bygget har kapacitet för ca 90 boende. I detta hus finns även vårt restaurangkök med matsal samt en stor veranda som vetter ut mot vattnet. I detta hus finns även faciliteter som toaletter, duschar samt bastu. I vårt lite mindre hus Annexet kan man bo ca 40 personer. I detta hus finns även duschar och toaletter.

Förutom dessa boende finns även vårt wildcamp där man kan bo i stora tipitält. Vi har fyra tipitält. I varje tält kan man bo ca åtta personer. I anslutning till dessa tält finns det en matsal som inryms i ett ännu större tält. På campen finns det även duschar och toaletter.

Eftersom kursgården ligger på en egen halvö så finns det fler badplatser med badbryggor runt hela halvön. Det finns även en bastu nere vid vattnet. Anläggningen har även stora gräsplaner för olika typer av aktiviteter.

Djuprämmens kursgård är idealisk för olika typer av arrangemang, här finns en fantastisk natur med ett mysigt boende och en professionell organisation.

Vi har tidigare arrangerat olika typer av kurser, konferenser, utbildningar, kickoffer, lägerskolor, bröllop etc. Vi skräddarsyr gärna ert arrangemang.

Vi hoppas att vi väckt ert intresse för Djuprämmens kursgård!

BokningsförfråganTryck här för att skicka din bokningsförfrågan redan idag!