Jobba hos oss

Utepedagogik Sverige AB bedriver kolloverksamhet på tre olika kollogårdar, Djuprämmen, Udden och Akka i Värmland. På varje kollogård bor ca. 50 barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år som vistas där i 11-14 dagar. Arbetsperioden är heltid ca 8 juni – 18 augusti med fast lön, med individuell lönesättning. Vi ser helst att du arbetar minst 5-6 veckor under sommaren.

Hörnstenarna i Utepedagogiks pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild.

Att arbeta på en kollogård är ett av de mest utvecklande och givande arbeten som finns om du är redo för utmaningar. Vad som är viktigt att veta när du söker tjänster på våra kollogårdar är att arbeta på kollo är inget 9-5 jobb. Vi brukar säga att ”en lever kollo”.

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Arbetspassen kan vara både krävande och långa därför är det bra om du är uthållig och flexibel.

Vill du vara del i ett kreativt team, som arbetar för att ge barn och ungdomar deras bästa sommarupplevelse? Sök då några av våra tjänster på våra kollogårdar.

Läs arbetsbeskrivningen här nedan för tjänsten du söker, innan du fyller i ansökan