Boende

Djuprämmen består utav flera stora röda byggnader med boende, matsal och samlingssal omgivet av en fantastisk natur när den är som allra vackrast med stora gräsplaner och öppen skog. Kursgården har en underbar utsikt över sjön Djuprämmen och våra många badplatser.

Djuprämmen är beläget på en egen halvö och består av flera byggnader. Djuprämmen har vi plats för ca 100 boende, fördelat på Bygget och Annexet. I bygget kan man bo ca 80 personer och i Annexet ca 35. Samtliga rumma har utsikt över sjön och dess underbara natur. I Bygget finns kursgårdens ena bastu.

Djuprämmen har en stor matsal med en stor veranda som man kan äta på om man vill ha en underbar frukostutsikt över vattnet. På Djuprämmen har vi ett fullt utrustat restaurangkök med lämplig utrustning. Våra kockar har stor erfarenhet av många typer av olika arrangemang med både större och mindre grupper.

Nere vid vattnet har vi vår andra bastu som ligger intill vår badbrygga. Här kan man ta sig ett morgon eller kvällsdopp och njuta av den underbara utsikten över sjön Djuprämmen.

På Djuprämmens kursgård kan vi erbjuda er ett bra och mysigt boende i en fantastisk atmosfär.