Dessa alternativ kan vi erbjuda

Textbild

Vanligtvis brukar vi erbjuda våra grupper olika typer av tjänster beroende på deras önskemål. Man kan hyra anläggningen och stå för resten av arrangemanget själv.

Man kan även få helpension där våra kockar finns tillgängliga under hela perioden ni vistas på gården. Då serveras frukost, lunch, middag samt mellanmål och kvällsmål. Våra kockar har stor vana av att laga mat till barn samt kunskap om specialkost och allergier.

Textbild

Fullt aktivitetsprogram med ledar ledda aktiviteter från morgon till kväll av våra pedagoger. Vi skräddarsyr ett program ut efter era önskemål och behov. Några aktiviteter som vi vet är mycket uppskattade av tidigare grupper är: disco, spökrunda, paddling, flottbygge, vattenkrig, lägerbål, pyssel, busa, charader, fiska etc. I detta alternativ ingår även att vi fotograferar under er vistelse och ni får kopior på bilderna. Det ingår även ett informationsbrev till barnens föräldrar med utrustningslista samt hälsodeklaration. Vi tillhandahåller även underlag för en utvärdering så att ni kan få en indikation hur barnen har upplevt vistelsen.

För er lärare/pedagoger har vi en mycket uppskatta utbildning som bedrivs parallellt med att era barn är på anläggningen. Vi erbjuder en Utepedagogiks utbildning som innefattar hur man arbetar som pedagog utomhus och hur man kan använd utemiljön som ett redskap för att öka inlärningen och motivationen hos barnen.

Vi kan självklart erbjuda er fler alternativ vad gällande upplägg på ert arrangemang samt flera förslag på anläggningar om ni så önskar.